Engels (ex-Club Brugge) blinkt opnieuw uit bij Augsburg: 'Zoals Hitchcock'

Engels (ex-Club Brugge) blinkt opnieuw uit bij Augsburg: 'Zoals Hitchcock'

4 februari - 21:14
11

Arne Engels blijft sinds zijn komst naar FC Augsburg maar overtuigen. Het jeugdproduct van Club Brugge speelde ook tegen Bayer Leverkusen een goede partij en hielp zijn nieuwe ploeg met een assist aan een 1-0 overwinning. Het leverde hem flink wat lof op.

Engels was eerder al goed voor een assist bij Augsburg, maar was ook tegen Bayer Leverkusen alweer goed voor een assist na een knappe hoekschop. Zijn tweede beslissende pass in slechts zijn vierde wedstrijd op het hoogste niveau.

Bij het lokale Augsburger Allgemeine kon de lof ook niet op. 'Hij speelde zijn beste wedstrijd in de Bundesliga. Met dertien gelopen kilometers liep hij het meeste meters van iedereen op het veld. Hij heeft nog maar vier wedstrijden in de Bundesliga gespeeld, maar regisseert de wedstrijden zoals Alfred Hitchcock ooit deed met zijn beroemde horrorfilms', schrijft men.

De statistieken tonen ook aan dat Engels, die voor een beperkte som werd overgenomen van Club Brugge, afgelopen vrijdag alweer een sterke partij speelde.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie