Fredberg ontgoocheld bij Anderlecht: Hadden de juiste speler gevonden

Fredberg ontgoocheld bij Anderlecht: "Hadden de juiste speler gevonden"

02-02-2023 13:00 Laatste update: 13:00
27

Anderlecht heeft een bewogen transferperiode achter de rug. Vooral de misgelopen transfer van Harry Toffolo valt Jesper Fredberg zwaar. Toffolo was namelijk zo goed als binnen. 

"We zochten naar een flankaanvaller, een spits en een linksback", aldus Fredberg bij Mauve TV. "Twee van die doelwitten hebben we gehaald. Een linksback halen is niet gelukt. Dat is één van de redenen waarom ik nu niet sta te springen. Ik ben ontgoocheld dat we hem misliepen in het slot, iedereen dacht dat we hem al binnen hadden."

Nottingham Forest blies de transfer op na een blessuregeval in de kern. "Het was nogal een unieke situatie, waar je ook van leert. Maar het zijn soms gewoon de omstandigheden. De speler is zelf ook erg verward over dit alles, net zoals wij. We hadden de juiste speler gevonden en we hadden er een goed gevoel bij. Hij wilde ook naar Anderlecht komen, maar dan gebeuren zo'n dingen soms."

Uiteindelijk haalde Anderlecht geen alternatief meer. Moussa N'Diaye blijft zo de enige echte linksback in de kern, al heeft ook Killian Sardella al gedepanneerd op die positie.