De Rossi verheugt zich al op samenwerking met Nainggolan: Topper voor Serie B

De Rossi verheugt zich al op samenwerking met Nainggolan: "Topper voor Serie B"

28-01-2023 13:13
1

Radja Nainggolan lijkt opnieuw op weg naar Italië. De excentrieke middenvelder wordt nadrukkelijk het hof gemaakt door SPAL, waar met Daniele De Rossi een oude bekende de plak zwaait. Die zou zijn gewezen ploegmaat maar wat graag zien komen.

"Ik zou Radja heel graag omarmen", geeft De Rossi aan in gesprek met La Gazzetta dello SportDe legende van AS Roma bevestigt dat een samenwerking erg dichtbij is. "Ik ontken het niet, we praten vaak, hij zou een eerste klas aanwinst zijn voor de Serie B." Nainggolan is in ieder geval vrij om te gaan en staan waar hij wil, nadat zijn contract bij Royal Antwerp FC eind vorig jaar ontbonden werd.

De Rossi heeft de deur bij SPAL alvast wagenwijd opengezet. Is het echter wel een goed idee om als trainer een vriend aan je spelersgroep toe te voegen. "Gezien de vriendschap die ons bindt, zou ik geen problemen hebben met coachen", wuift De Rossi dat argument weg. Nainggolan kent het Italiaanse voetbal alvast als zijn broekzak, met passages bij onder meer Cagliari, AS Roma en Internazionale. Bij SPAL zou hij wel enkele stappen lager terechtkomen. De club staat pas veertiende in de Serie B.