Laifis (Standard) opgelucht na winst en doelpunt: Werd tijd dat ik scoorde

Laifis (Standard) opgelucht na winst en doelpunt: "Werd tijd dat ik scoorde"

18-01-2023 16:59
3

Standard kon voor het eerst sinds november nog eens winnen. De Standard-verdediger, Kostas Laifis, speelde een puike wedstrijd tegen KV Mechelen. De Cyprioot wist net voor rusten de score te openen. 

De opluchting was van de verdediger zijn gezicht te lezen, toen hij in de extra tijd van de eerste helft de bal voorbij Gaëtan Coucke duwde. Het zijn een aantal frustrerende weken geweest voor iedereen bij Standard, de overwinning doet de Rouches dan ook erg veel deugd. 

In Seraing miste Kostas Laifis nog de kans om te scoren laat in de wedstrijd, tegen Mechelen wist hij wel de weg naar doel te vinden. "Uiteindelijk legde ik hem in het net. Het werd tijd dat ik ze binnen legde," zei hij. "Vooral na mijn twee grote missers tegen Sint-Truiden en Seraing. Ik wachtte zo op dat doelpunt. Het kwam, we wonnen en hielden de nul. Het was een perfecte avond." 

De voormalige verdediger van Olympiacos kon rekenen op zijn verdedigingspartner Bope Bokadi, die met een beslissende pass zijn ploeg op voorsprong hielp. "Het is belangrijk dat wij verdedigers ook een bijdrage kunnen leveren als het niet gaat zoals wij willen," benadrukte Laifis.