Hoe liggen de kaarten voor Trossard-transfer? 'Tottenham is felst geïnteresseerd'

Hoe liggen de kaarten voor Trossard-transfer? 'Tottenham is felst geïnteresseerd'

14-01-2023 13:44
7

Het zit er bovenarms op tussen Brighton & Hove Albion en Leandro Trossard. De Rode Duivel zou naar verluidt zo nadrukkelijk azen op een transfer, dat hij zich op training niet meer laat gelden. Daarom heeft trainer Roberto De Zerbi hem uit de selectie geweerd. Een transfer dringt zich op, maar welke Engelse topclubs hebben nog ruimte voor Trossard? Niet al te veel, zo blijkt.

De wintermercato is intussen halverwege en dus begint de tijd te dringen voor de Limburgse aanvaller. Het Laatste Nieuws ziet eigenlijk niet zo gek veel geschikte kandidaten om hem over te nemen. Chelsea FC en Liverpool FC haalden al een aanvallende topversterking binnen, met respectievelijk João Felix en Cody Gakpo. Ook Arsenal FC hoopt dat in de komende dagen nog te doen, al gaat het niet om Trossard. Mykhaylo Mudryk van Shakhtar Donetsk moet de gedroomde aanwinst worden.

Ook Manchester lijkt niet de volgende bestemming van Trossard te zullen worden. Bij City zijn de plekjes in de voorhoede al rijkelijk gevuld, terwijl United enkel geld heeft om spelers te huren. Blijft nog over: Tottenham. The Spurs zouden volgens HLN dan ook 'het felst geïnteresseerd' zijn. Met manager Antonio Conte zou het alvast uitstekend klikken, aangezien dat ook een 'karaktertje' is.