‘Toenadering Standard voor Vanheusden afgewezen, andere pistes in beeld’

‘Toenadering Standard voor Vanheusden afgewezen, andere pistes in beeld’

13 januari - 19:00 Laatste update: 23 januari - 16:02
5

Standard hoopt deze winter opnieuw te kunnen samenwerken met Zinho Vanheusden. De verdediger wordt momenteel door Inter uitgeleend aan AZ, maar de Rouches willen hem toch graag opnieuw in huis halen.

Bij Het Laatste Nieuws klinkt het dat Standard van plan is om herenigd te worden met Vanheusden. Naar verluidt heeft Standard bij Inter en AZ geïnformeerd naar de mogelijkheid om de centrale verdediger op huurbasis terug naar Luik te halen. Zelf staat hij niet weigerachtig tegenover een terugkeer.

Het is echter nog maar de vraag of AZ dat ook ziet zitten. De verdediger kreeg bij de Nederlandse club de kans om terug minuten op te doen en kreeg in oktober zijn eerste minuten alvorens opnieuw geblesseerd te geraken. Inmiddels is hij opnieuw fit, maar is de comeback voorlopig uitgebleven.

Daardoor speelde Vanheusden dit seizoen nog maar drie partijen voor AZ. Bij de Rouches kan men door de blessure van Nathan Ngoy en het mogelijke vertrek van Noë Dussenne een nieuwe verdediger goed gebruiken. Dat moet Vanheusden worden, die in totaal al 76 partijen speelde voor de Rouches.

Update: Het Laatste Nieuws laat weten dat AZ de toenadering van Standard Luik voor Zinho Vanheusden heeft afgewezen. De Rouches bekijken nu andere opties. Onder meer Ibe Hautekiet van Club NXT wordt genoemd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s