Genk zet Club Brugge op vijftien punten, maar Heynen wil titel nog niet vieren

Genk zet Club Brugge op vijftien punten, maar Heynen wil titel nog niet vieren

8 januari - 18:15
15

Met een knappe zege tegen Club Brugge heeft KRC Genk een uitstekende zaak gedaan in de strijd om de titel. De voorsprong bedraagt nu al vijftien punten op Blauw-Zwart, maar Bryan Heynen wil de titel zeker nog niet beginnen vieren.

De middenvelder van Genk beseft ook dat er nog heel wat wedstrijden op het programma staan en het nog verkeerd kan aflopen. "Met de halvering in de Play-Offs heeft Club maar zeven punten achterstand, we zullen wel zien", klinkt het bij Sporza.

Toch kan hij genieten van de overwinning, die felbevochten was. "Het was een stevige wedstrijd, met in de tweede helft toch ook mooi voetbal van ons. We hebben een goede wedstrijd gespeeld", oordeelt Heynen.

En ook het publiek kon vieren na de overwinning. Voor het eerst in drie jaar zat het stadion nog eens vol bij Genk. Het publiek was echt een grote hulp voor ons. Dit was een zespunten-wedstrijd, ik ben blij dat we die hebben kunnen winnen. Dit was een belangrijke wedstrijd, maar de matchen volgen elkaar snel op", besloot Heynen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie