Rood in KRC Genk – Club Brugge, Visser stuurt Vrancken naar de tribune

Rood in KRC Genk – Club Brugge, Visser stuurt Vrancken naar de tribune

08-01-2023 14:11 Laatste update: 14:14
88

KRC GenkClub Brugge was in de eerste helft een aangename topper om te volgen. Wouter Vrancken deed dat de eerste 37 minuten vanaf de zijlijn. Daarna moest de trainer van Genk het duel in de tribune gaan volgen.

Nadat Daniel Muñoz volgens Visser een elleboogstoot uitdeelde aan Casper Nielsen en de speler van Genk geel kreeg, liet Vrancken zijn ongenoegen blijken. De trainer van Genk riep iets richting de scheidsrechter en zwaaide ook met zijn armen. Visser was niet opgezet met de acties van Vrancken en toonde de trainer van Genk zijn tweede gele kaart van de partij. Met rood op zak moest Vrancken naar de tribune.

Geen rood voor Sylla
Even later ontsnapte Abakar Sylla aan rood. Vlak voor de bank haalde hij vlak voor de bank de doorgebroken Joseph Paintsil neer. Visser hield het bij geel. Rood had voor het afbreken van de counter en de hardheid van de overtreding ook gekund. 

Na de rode kaart van Vracken werd er nog amper gevoetbald in de Cegeka Arena. Genk en Club Brugge gingen rusten met een 1-1 stand. Hans Vanaken opende de score. Carlos Cuesta zorgde na 25 minuten voor de gelijkmaker.