'Club Brugge voerde al eerste gesprekken met topkandidaat Parker (42)'

'Club Brugge voerde al eerste gesprekken met topkandidaat Parker (42)'

29-12-2022 20:01
24

De naam van Scott Parker als nieuwe coach van Club Brugge klinkt steeds luider. De 42-jarige Engelsman werd al naar voren geschoven als een mogelijke opvolger, maar blijkt nu ook één van de topkandidaten te zijn.

Dat weet men bij Het Nieuwsblad. Diezelfde bron gaf eerder al aan dat Parker een kandidaat is om de nieuwe coach van Club Brugge te worden. Nu gaat het een stap verder en meldt het dat hij één van de topkandidaten is en dat er zelfs al gesprekken werden gevoerd.

Een akkoord is er echter nog niet. Het is nog wachten op een beslissing van zowel Parker als Club Brugge. Zo is Parker lang niet de enige kandidaat om de nieuwe coach te worden. Ook Steven Gerrard wordt genoemd als een mogelijke kandidaat.

Voor Parker zou het alvast zijn eerste uitdaging in het buitenland worden. De voormalige speler van onder andere West Ham, Tottenham en Fulham begon in 2019 als trainer bij Fulham, waar hij samenwerkte met Denis Odoi. In 2021 ging hij aan de slag bij Bournemouth, maar werd hij in augustus ontslagen.