Vanhaezebrouck van KAA Gent realiseert zich: ''Elke loting is verraderlijk''

Vanhaezebrouck van KAA Gent realiseert zich: ''Elke loting is verraderlijk''

19-12-2022 16:20
2

KAA Gent speelt dinsdag 20 december om 20.00 uur tegen Cercle Brugge in de achtste finales van de Beker van België. Hein Vanhaezebrouck keek tijdens een persconferentie vooruit op de match, schrijft Het Nieuwsblad.

''Je kunt niets rechtzetten omdat er slechts één match is. Of het dan tegen Cercle of Club Brugge of Deinze is, elke ploeg is gevaarlijk'', vertelt Vanhaezebrouck. ''Elke loting is verraderlijk in deze bekercompetitie'', concludeert de T1 van KAA Gent.

''Je hebt dan wel een thuisvoordeel maar in de competitie hebben we hier ook verloren'', realiseert Vanhaezebrouck zich refererend naar de 3-4 thuisnederlaag dit seizoen in de Jupiler Pro League. ''Ik hoop dat onze fans in groten getale aanwezig zullen zijn''. Vanhaezebrouck doet daarmee een oproep aan fans om het thuisspelende  KAA Gent aan te moedigen.

Momenteel bekleedt KAA Gent de 5e plaats in de Jupiler Pro League. Gent behaalde 30 punten uit 17 wedstrijden. Tegen Cercle Brugge is Sven Kums niet van de partij. Hij is geschorst vanwege een rode kaart.