'Ronaldo zorgt opnieuw voor verbazing en trekt eigen plan op Portugal-training'

'Ronaldo zorgt opnieuw voor verbazing en trekt eigen plan op Portugal-training'

07-12-2022 14:30
5

Cristiano Ronaldo heeft woensdag opnieuw voor opschudding gezorgd bij de Portugese nationale ploeg. De 37-jarige spits besloot zijn eigen plan te trekken en niet deel te nemen aan de training voor wisselspelers.

Bondscoach Fernando Santos zette Ronaldo dinsdagavond voor de achtste finale tegen Zwitserland (6-1) op de bank. Woendagochtend volgde een buitentraining voor de wisselspelers, terwijl de basisspelers binnen bleven voor fitnessoefeningen. Het Spaanse Marca weet via ingewijden dat Ronaldo zich als enige wisselspeler niet buiten meldde, hoewel de aanvaller geen fysieke ongemakken heeft.

Het medium schetst dat verbazing overheerst bij het Portugese journaille: iedereen had verwacht dat Ronaldo zich buiten zou melden voor de training. 'Vanuit het trainingskamp van Portugal wordt bevestigd dat Ronaldo in perfecte conditie verkeert. Het is zeer verrassend dat hij niet met de wisselspelers werkte', klinkt het.

Portugal bereidt zich voor op de kwartfinale van het WK tegen Marokko. Die wedstrijd wordt aanstaande zaterdag om 16.00 uur afgewerkt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s