'Real zet Mbappé-komst uit het hoofd', Spaanse media kennen opvallende details

'Real zet Mbappé-komst uit het hoofd', Spaanse media kennen opvallende details

06-12-2022 10:33
8

Real Madrid heeft de mogelijke komst van Kylian Mbappé uit zijn hoofd gezet. De Koninklijke keert komende zomer definitief niet terug bij Paris Saint-Germain voor de 23-jarige aanvaller, meldt AS.

De clubleiding sluit een nieuwe poging om Mbappé in te lijven uit, weet het Spaanse medium. De Madrilenen dachten de Fransman afgelopen zomer binnen te hebben, tot de hoofdrolspeler op het laatste moment besloot bij PSG bij te tekenen. Dit is nog altijd tegen het zere been van Real en naar verluidt de reden dat Mbappé niet op Spaanse belangstelling hoeft te rekenen. 

Geschreven wordt dat het gedrag van Mbappé tijdens de onderhandelingen met Real-preses Florentino Pérez 'niet normaal' was. Er werd geen voorcontract getekend en Mbappé vroeg of Pérez en co. hem op zijn woord wilden geloven. Aan het einde van het vorige seizoen verlengde Mbappé bij PSG en reageerde hij naar verluidt niet meer op telefoontjes uit Madrid. Real verwijt de Fransman om die reden een 'gebrek aan respect'. 

Toch is Real niet van plan komende zomer stil te zitten. Jude Bellingham staat hoog op het lijstje bij De Koninklijke. De negentienjarige Engelsman van Borussia Dortmund moet een slordige 150 miljoen euro kosten.