Lang nog steeds gelinkt aan Club Brugge-vertrek: 10 a 12 clubs volgen hem

Lang nog steeds gelinkt aan Club Brugge-vertrek: "10 a 12 clubs volgen hem"

01-12-2022 18:16
5

Tijdens het WK hebben flink wat spelers uit de JPL zich in de kijker kunnen spelen van buitenlandse clubs. Zij kunnen hun toernooi mogelijk verzilveren met een mooie transfer. Noa Lang daarentegen speelde nog geen minuut, maar een transfer blijft een optie.

De Nederlander werd afgelopen zomer na een goed seizoen bij Club Brugge gelinkt aan een trasfer, maar bereikte toch geen akkoord met geïnteresseerde clubs. Lang heeft ook geen al te best seizoensbegin achter de rug en speelde ook nog geen minuut op het WK. Toch heeft dat de interesse in hem er niet op geminderd.

De Engelse transferwatcher Dean Jones weet bij GiveMeSport namelijk te vertellen dat er nog steeds heel wat interesse is in Lang. "Hij heeft een internationale reputatie", klinkt het. "Er zijn allicht 10 à 12 clubs die hem van dichtbij volgen en gewoon afwachten tot het tijd is om door te drukken en een effectief bod neer te leggen voor een speler van zijn potentieel", geeft Jones aan.

Onder andere AC Milan, Lille OSC en Leeds United werden afgelopen zomer nog gelinkt aan Lang. Die laatste club zou de Nederlander ook nog steeds op het lijstje hebben staan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie