Kroaten waarschuwen Rode Duivels: Ons middenveld is al jaren wereldklasse

Kroaten waarschuwen Rode Duivels: "Ons middenveld is al jaren wereldklasse"

30-11-2022 15:30
12

Als de Rode Duivels nog op het wereldkampioenschap willen blijven, zullen ze Kroatië moeten verslaan. Dat belooft een vette kluif te worden, zeker na de overtuigende 4-1-zege van de Kroaten tegen Canada. Vooral hun balvastheid boezemt angst in.

Nikola Vlasic laat niet na om nog eens een extra waarschuwing af te vuren richting Rode Duivels. Op zijn perspraatje stak hij de loftrompet voor enkele ploeggenoten. "Ons middenveld is al jaren van wereldklasse. Kovacic is een uniek talent, Brozovic zijn vormpeil is schitterend en Modric zijn ervaring is cruciaal voor dit elftal", somde Vlasic de drie Kroatische sterkhouders op.

Als Roberto Martinez ergens op zal focussen in zijn wedstrijdvoorbereiding, lijkt het toch op die gouden driehoek op het middenveld. "Zij vormen het hart van dit team", benadrukt Vlasic. Overigens trad Luka Modric, die ook aanwezig was, zijn ploeggenoot graag bij. De metronoom van Real Madrid sprak over een uitstekende "onderlinge verstandhouding" tussen de verschillende spelers.