Club Brugge scoort vlot tegen Westkapelle, hattrick van Servais

26-11-2022 18:45
4

Tijdens de WK-break maakte Club Brugge van de gelegenheid gebruik om een oefenwedstrijd te spelen tegen VV Westkapelle. De (jonge) troepen van Carl Hoefkens haalden het met 8-0.

Voor Club Brugge was het de eerste vriendschappelijke partij tijdens de interlandbreak. Blauw-Zwart moest het doen zonder heel wat internationals. Heel wat jonge spelers kregen daardoor een kans om zich te bewijzen bij de A-ploeg.

Via een strafschop van Servais kwam Club Brugge op voorsprong. De jonge aanvaller scoorde later in de match nog twee keer. Voor de rust stond het al 0-5 voor Blauw-Zwart. Ook Nielsen, Mertens en Homma waren voor de pauze trefzeker.

Met zijn derde van de namiddag tekende Servais voor de 6-0 in de tweede helft. In het slot van de partij mochten ook Ordoñez en Wameso vieren.