Kroatië wint slechts magertjes van Saoedi-Arabië: Moeilijk, maar wel nuttig

Kroatië wint slechts magertjes van Saoedi-Arabië: "Moeilijk, maar wel nuttig"

16-11-2022 22:32
1

De Rode Duivels oefenen vrijdag tegen Egypte nog één keer voor aanvang van hun WK, poulefasetegenstander Kroatië werkte haar generale repetitie woensdag al af. Echt overtuigend was de prestatie tegen het bescheiden Saoedi-Arabië niet, al wonnen de Balkan-boys wel met 0-1. Zlatko Dalic liet enkele sterkhouders aan de kant en was al bij al nog wel tevreden.

Onder meer Mateo Kovacic (Chelsea FC), Luka Modric (Real Madrid) en Ivan Perisic (Tottenham Hotspur) kregen nog even rust voor het WK-geweld losbarst. Hun vervangers konden niet bepaald het vuur aan de schenen van de ervaren garde leggen. Het enige doelpunt van de partij werd gemaakt door Andrej Kramaric, die zo een streepje voor lijkt te hebben als nummer negen bij de Kroaten. 

Na afloop gaf bondscoach Dalic ook een korte reactie bij de Kroatische media. "Vandaag was moeilijk, maar wel nuttig. We zijn nog maar net toegekomen, het is hier heet, allemaal zaken die we wel wisten en waar we op voorbereid waren. We proberen daar nu aan te wennen, maar we voelen ons klaar. Marokko staat boven alles", tekende T Portal op. Dat is immers de eerste tegenstander voor de Kroaten. Op speeldag drie geven de Rode Duivels hen partij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie