Charai neemt afscheid van OHL en coach Brys: Een vriend voor het leven

Charai neemt afscheid van OHL en coach Brys: "Een vriend voor het leven"

14-11-2022 11:30

Issame Charai stond vrijdag voor een laatste keer langs de zijlijn als assistent-trainer bij Oud-Heverlee Leuven. Hij gaat nu aan de slag in Marokko, waar hij bondscoach van de U23 wordt. Charai kwam met meer uitleg.

Charai was een echte Brys-man en volgde de coach naar heel wat clubs. Samen werkten ze 228 matchen af bij STVV, Beerschot en OHL. Nu komt er echter een einde aan de samenwerking. "Het is iets dat op je afkomt. Dat plan je niet. Ik heb het al enkele keren gezegd en herhaal het nog eens: coach Marc is niet gewoon een collega, maar echt een vriend voor het leven", zegt Charai op de website van OHL.

"Ik zal hem enorm missen en heb enorm veel van hem kunnen opsteken", gaat Charai verder. "Hij heeft me altijd gemotiveerd om hoofdcoach te worden. Hij zag het nooit als een bedreiging of verraad, maar eerder als een soort fierheid en dat heb ik altijd geapprecieerd", klinkt het.

Charai kreeg ook een mooi afscheid van zijn spelers, die met 5-0 wonnen van RFC Seranig. "De perfecte avond voor ons", besloot hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie