Boskamp ziet Lang naar het WK trekken: Van Gaal is helemaal gek van hem

Boskamp ziet Lang naar het WK trekken: "Van Gaal is helemaal gek van hem"

12-11-2022 20:44 Laatste update: 20:49
9

De WK-selecties zijn bekend en bij Oranje krijgen we met Noa Lang en Vincent Janssen ook twee spelers uit de Belgische competitie te zien. Helemaal verrassend vindt Johan Boskamp dat niet.

Het was lang onduidelijk of Lang en Janssen wel zouden opgenomen worden in de selectie, maar Louis van Gaal koos dan toch voor het duo. "Janssen was kantje boordje, maar van Lang had ik het wel verwacht", zegt Boskamp in Het Belang van Limburg.

Lang kent voorlopig een moeilijk seizoen bij Club Brugge, maar kreeg toch het vertrouwen van zijn bondscoach. "Ik weet dat Van Gaal helemaal gek is van dat ventje. Het is een jongen met een handleiding, iemand die voortdurend bijgestuurd moet worden, maar daar houdt Louis net van. Wees maar zeker dat hij hem daar goed op zijn plaats zal zetten als het nodig is", geeft Boskamp nog aan.

Dat Lang met een flits een partij kan veranderen, bewees hij nog in de bekerwedstrijd tegen Patro. "Hopelijk laat ie het ook zien in Qatar. Net als Louis heb ik wel een boontje voor dat soort lefgozertjes op een voetbalveld", besluit Boskamp.