Mignolet na overwinning Club Brugge: “Anders zouden kopjes naar beneden gaan

Mignolet na overwinning Club Brugge: “Anders zouden kopjes naar beneden gaan"

10-11-2022 09:04
3

Club Brugge hield het woensdag tot erg laat in de match tegen Patro Eisden. Noa Lang bekroonde zich met twee doelpunten in de verlengingen tot matchwinnaar. Simon Mignolet bleek achteraf minstens even belangrijk.

Na afloop van de wedstrijd reageerde Mignolet. “"Ik had het voorspeld dat het geen gemakkelijke avond zou worden", reageerde de doelman. Mignolet blijft kritisch na zijn topprestatie. "Maar je moet het wel beter doen en je moet het jezelf makkelijker maken. We weten dat het beter moet."

De keeper van Club Brugge voelde duidelijk de druk van het thuispubliek. Door zijn ervaring voelde hij al snel dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden. Het was volgens Mignolet cruciaal om de kleine kansen die ze kregen te benutten. "Als je naar zo'n ploeg komt met dit publiek, dan moet je de kleine gaatjes gebruiken. Die vonden we niet. En als je dan niet vroeg scoort, dan wordt het moeilijk."

Volgens de doelman kampt Club Brugge niet meteen met een vertrouwensprobleem. Hij erkent echter wel dat het een wedstrijd is die je op mentale weerbaarheid moet spelen. "Het mentale speelt een rol en hier had je alles te verliezen. Daarom is het belangrijk dat we doorstoten, want anders zouden de kopjes nog meer naar beneden gaan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie