'Vertrek van Memphis bij Barcelona almaar dichterbij, Juve blijft interesse tonen'

'Vertrek van Memphis bij Barcelona almaar dichterbij, Juve blijft interesse tonen'

30-10-2022 10:29
3

Juventus heeft de komst van Memphis Depay nog niet uit zijn hoofd gezet. De Italiaanse club gaat volgens Spaanse media in januari een nieuwe poging doen om de Oranje-international los te weken bij FC Barcelona.

In de voorbije transferperiode deed Juventus ook al een poging Memphis te halen. Barcelona stond open voor een vertrek, maar wilde niet Memphis én Pierre-Emerick Aubameyang laten gaan. Laatstgenoemde verkaste naar Chelsea, terwijl De Oude Dame Arkadiusz Milik haalde. SPORT meldt dat Juventus zich na het WK opnieuw meldt in Catalonië.

Juventus zou de transferperiode willen gebruiken om het seizoen te redden. De club werd afgelopen week uitgeschakeld in de Champions League en staat in de Serie A op een zesde plaats, tien punten achter koploper SSC Napoli. Juventus is naar verluidt op zoek naar een doelpuntenmaker en komt uit bij Memphis. Het is onduidelijk hoe Barcelona hiertegenover staat. De Nederlander is op het tweede plan beland, sinds de komst van Robert Lewandowski.

Eerder deze week kwam hetzelfde medium met het nieuws dat Barcelona Memphis naar de uitgang dirigeert. De aanvaller moet naar verluidt de financiële druk verlichten.