Veldman als interim-coach van Anderlecht: “Ik heb andere aandachtspunten”

Veldman als interim-coach van Anderlecht: “Ik heb andere aandachtspunten”

26-10-2022 15:42 Laatste update: 15:41
5

Na een aantal chaotische dagen om en rond Neerpede geeft Robin Veldman zijn eerste persconferentie. De interim-coach van RSC Anderlecht maakt een ontspannen indruk en lijkt de uitdaging helemaal aan te gaan. 

Anderlecht speelt donderdag haar Conference League-wedstrijd tegen FCSB. De interim-coach spendeerde nu al even tijd met de groep en klinkt hoopvol. “Met voetbal willen we weer een glimlach op de gezichten van de spelers zien", vertelde de Nederlander aan Sporza. 

Veldman heeft slechts enkele dagen de tijd gehad om de groep klaar te stomen voor de wedstrijd in de Conference League maar geeft zelf toe dat hij toch enkele aanpassingen zal doorvoeren. Al zijn het dan maar accenten die hij zal leggen. "Ik hoop dat we de tegenstander kunnen verrassen”, klinkt het bij Veldman. “Dat we iets kunnen laten zien wat zij niet konden analyseren want ik heb andere aandachtspunten en enkele details die ik anders wil benaderen. Je zult daar wat veranderingen zien," zei Veldman. 

Zoals eerder vermeld wil de Nederlander vooral terug plezier in het spel brengen van paars-wit. Hij hintte op die glimlach die hij op de spelers hun gezicht hoopt te zien. Maar de voorbereiding moet vooral voor een resultaat zorgen morgen. Op die manier zouden de gemoederen misschien een klein beetje kunnen bedaren. “We hebben 48 uur lang onvermoeibaar gewerkt om ervoor te zorgen dat we morgen goed voorbereid zijn."