Ten Hag tevreden na gelijkspel op Chelsea FC: Hij zal alleen maar beter worden

Ten Hag tevreden na gelijkspel op Chelsea FC: "Hij zal alleen maar beter worden"

22-10-2022 22:34
4

Erik ten Hag is onder de indruk van de veerkracht van Manchester United na de late gelijkmaker in de Premier League-topper tegen Chelsea. De Nederlandse manager prijst met name doelpuntenmaker Casemiro.

Ten Hag noemt het 1-1 gelijkspel op Stamford Bridge verdiend. United kreeg in de 87e minuut nog een flinke klap te verwerken door een benutte penalty van Jorginho. "Het is pittig om met zo weinig tijd te spelen met 1-0 achter te komen. Het is erg moeilijk in de vierde wedstrijd in tien dagen om dan terug te komen. Maar het team had de kracht en de energie om zich terug te knokken, dat is een groot compliment waard", zegt hij bij beIN Sports.

De Nederlander spreekt lovende woorden over Casemiro. "Hij groeit met de wedstrijd. Je ziet hoe belangrijk hij is nu hij in de ploeg is gekomen. Hij was vandaag massive. Hij voldoet nu aan de intensiteit van de Premier League en zal alleen maar beter worden, daar ben ik van overtuigd."

Door de late kopgoal van de Braziliaan staat United vijfde in de Premier League, één punt achter Chelsea. Ten Hag kijkt nog niet te veel naar de ranglijst. "We moeten in de juiste positie komen, dan zien we wel waar we staan als het maart, april is. Maar we hebben nog een lange weg te gaan. Nu kijk ik niet naar de ranglijst, maar naar het proces."

Over de blessure van Raphaël Varane kon Ten Hag nog geen uitsluitsel geven. De Fransman verliet in tranen het veld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie