'Yannick Ferrera kan aan de slag bij Europese kwelduivel van KAA Gent'

'Yannick Ferrera kan aan de slag bij Europese kwelduivel van KAA Gent'

20-10-2022 17:01
2

Na bijna een jaar zonder club gezeten te hebben kan Yannick Ferrera binnenkort weer aan de slag als trainer. Hij werd genoemd bij Deinze, maar lijkt op weg naar een nieuwe buitenlandse uitdaging bij het Cypriotische Omonia Nicosia.

In Cypriotische media valt namelijk te lezen dat Ferrera topkandidaat is om het roer over te nemen bij de club. Na het 0-1 verlies tegen Nea Salamis besloot men bij Omonia Nicosia om fscheid te nemen van coach Neil Lennon, die met de club pas op de zevende plek stond.

De Cypriotische topclub zoekt nu naar een nieuwe trainer en verkiest een jongere trainer. In die zoektocht is het inmiddels uitgekomen bij Ferrera, die in dat profiel past. Na periodes bij Charleroi, STVV, Standard, KV Mechelen en Waasland-Beveren kan Ferrera zijn carrière nu nieuw leven inblazen.

Omonia Nicosia belooft ook meteen een mooie uitdaging te worden. In eigen land is de club één van de absolute topclubs, terwijl het dit jaar ook nog actief is in de Europa League. Het wist zich voor dat toernooi te plaatsen na winst tegen KAA Gent, al kon het in een groep met Manchester United, Real Sociedad en Sheriff Tiraspol nog geen punt sprokkelen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie