'Real Madrid ziet bij Bayer Leverkusen potentiële versterking lopen'

'Real Madrid ziet bij Bayer Leverkusen potentiële versterking lopen'

16-10-2022 10:15
4

Jeremie Frimpong heeft de interesse van Real Madrid gewekt. De Bayer Leverkusen-verdediger verkeert in tegenstelling tot de meeste van zijn ploegmaats in een uitstekende vorm en dat is De Koninklijke niet onopgemerkt gebleven, meldt Marca.

De Nederlander scoorde in tien Bundesliga-wedstrijden al vier keer voor zijn ploeg en in de Champions League was hij belangrijk met twee assists. Tegen Club Brugge speelde hij 86 minuten.

Real Madrid-scouts zijn al voor hem naar Duitsland afgereisd, claimt het Spaanse medium. hoofd scouting bij Real Madrid, Juni Calafat, zoekt naar verluidt naar een nieuwe rechtsback voor volgend seizoen. Frimpong staat op het lijstje, maar is niet de enige kandidaat. Wel beschikt hij over het profiel waar Madrid opzoek naar is.

Frimpong behoorde tijdens de laatste interlandperiode tot de voorselectie van Louis van Gaal bij het Nederlands elftal, maar werd ondanks zijn goede vorm niet opgenomen in de definitieve selectie. Over ruim een maand begint het WK in Qatar. Naar verluidt is Ghana bezig aan een offensief om hem over te halen en voor hen te kiezen.