Champions League zoekt beste doelman, Club Brugge geeft tip: 'Even denken ...'

Champions League zoekt beste doelman, Club Brugge geeft tip: 'Even denken ...'

14-10-2022 18:03
14

Club Brugge overleefde de verplaatsing naar Atlético Madrid (0-0) dankzij goed verdedigend werk en een prachtprestatie van Simon Mignolet. Toeval of niet, maar deze vrijdag gaat het officiële Twitter-account van de Champions League op zoek naar de beste doelman tot dusver in deze campagne. Daar heeft Club best een suggestie over ... 

Als reactie op de open vraag van de CL-organisatie hintte het profiel van Blauw-Zwart naar Mignolet. 'Hmmm ... Laat ons eens een secondje denken', staat er geschreven. Uiteraard zou elke Bruggeling Mignolet met stip naar voren schuiven. Na vier speeldagen in de groepsfase van het kampioenenbal heeft de Limburger nog steeds geen tegentreffer moeten slikken. Enkel Manuel Neuer kan dat ook zeggen, al kwam hij slechts drie keer in actie.

Toch komt de naam van Mignolet in de vele reacties op het bericht niet zo gek vaak naar voren. De meest genoemde blijkt die van ... Kepa Arrizabalaga, de doelman van Chelsea FC. Die mag zich in de Champions League volledig uitleven en hield onder meer twee keer de nul tegen AC Milan. Ook André Onana (Internazionale) en Marc-André Ter Stegen (FC Barcelona) worden geregeld geciteerd.