Geen paniek bij KV Oostende: Er zit genoeg kwaliteit in de kern

Geen paniek bij KV Oostende: "Er zit genoeg kwaliteit in de kern"

14-10-2022 13:00
2

KV Oostende staat momenteel dertiende in het klassement. Het behoud is nog lang niet zeker, maar Zech Medley heeft er duidelijk alle vertrouwen in. 

"Na Seraing (1-1 gelijkspel, red.) waren er heel wat ontgoochelde gezichten in de kleedkamer. En alles staat onderin dicht bij elkaar", vertelt Medley bij Het Nieuwsblad. "Er zijn nog een aantal wedstrijden voor het WK in Qatar, en we willen echt nog een aantal punten pakken om beter te staan in het klassement. Maar ik wil niet te negatief denken: we mogen ook niet naar onder kijken. Er zit genoeg kwaliteit in deze kern."

Nu krijgt KV Oostende een moeilijk tweeluik tegen Union en Antwerp. Medley hoopt dat het zijn team eindelijk eens wat geluk heeft. "Het zat ook vaak niet mee. Die penalty op Seraing bijvoorbeeld: daar gingen we helemaal niet mee akkoord. Maar dat we nog met een punt wegkomen, is positief. Dat hadden we nodig", besluit hij.

Medley scoorde afgelopen weekend zelf nog de gelijkmaker tegen Seraing. Hij verzamelde dit seizoen al zes basisplaatsen voor de kustploeg.