Overwintering Club Brugge is nog geen feit: Kan nog erg lastig worden

Overwintering Club Brugge is nog geen feit: "Kan nog erg lastig worden"

07-10-2022 15:28
9

Na de schitterende partij in de Champions League tegen Atlético Madrid mag Club Brugge beginnen rekenen. De overwintering in de Champions League is bijzonder dichtbij, al wil Carl Hoefkens daar nog niet aan denken.

"Of ik al zitten rekenen heb? Neen", klinkt het op zijn persconferentie. "Ook met die vele felicitaties na dinsdag ben ik niet bezig. Ik vind het vooral belangrijk dat we als club een volgende stap hebben kunnen zetten. De drang en het geloof om positief voetbal te brengen en om effectief iets te doen in die Champions League, is aanwezig. Dat is voor mij het grootste compliment", geeft de coach van Club Brugge aan.

Toch lijkt de kans klein dat Club Brugge naast de volgende ronde in de Champions League grijpt. Hoefkens beseft echter dat het nog steeds niet binnen is. "Wanneer iets makkelijk lijkt, kan het nog erg lastig worden”, waarschuwt Hoefkens zijn spelers nog.

De coach laat er echter geen twijfel over bestaan: hij wil overwinteren in de Champions League. "De ambitie om het te doen, leefde sowieso al. Maar door onze resultaten wordt dat doel steeds concreter en makkelijker om te behalen. We willen die match in Madrid ook weer aanvatten om te winnen", besluit hij.