'Na penaltymisser tegen Club Brugge toch goed nieuws voor Griezmann rond contract'

'Na penaltymisser tegen Club Brugge toch goed nieuws voor Griezmann rond contract'

5 oktober - 13:00
3

Barça- en Atletico-fans zullen er al lang genoeg van hebben: de soap rond Antoine Griezmann. Beide Spaanse clubs lijken eindelijk een compromis te hebben gevonden. De Fransman, die dinsdag nog een penalty miste in Jan Breydel, zou een definitieve overstap maken naar Atletico. 

Momenteel komt Griezmann nog op huurbasis uit voor Atletico. Een opmerkelijke clausule in het contract van de aanvaller zorgt ervoor dat hij maar weinig speelde. Dat lijkt nu verleden tijd. Volgens het Spaanse AS zouden de twee clubs een compromis hebben gevonden over een definitieve overstap van Griezmann. De club uit Madrid zou rond de twintig miljoen euro betalen voor Griezmann. Dat is de helft van wat Atletico had moeten betalen als de Fransman een bepaald aantal wedstrijden speelde dit seizoen.

Omdat Atlético Madrid niet aan dat bedrag wilde voldoen, werd hij steeds pas ná minuut 60 ingebracht om de clausule niet te activeren. Een rechtszaak tussen de Spaanse topclubs leek in de maak, maar Atlético en Barça lijken nu uiteindelijk toch de handen in elkaar te kunnen slaan met een oplossing.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie