Hazard blinkt opnieuw uit: Nog altijd in staat om iedereen gek te maken

Hazard blinkt opnieuw uit: "Nog altijd in staat om iedereen gek te maken"

07-09-2022 08:00 Laatste update: 08:47
15

Real Madrid is haar Champions League-campagne sterk begonnen. De Madrilenen wonnen met 0-3 bij Celtic FC en in de wedstrijd wist Rode Duivel Eden Hazard nog eens uit te blinken. Dat leverde hem veel lof op in de Spaanse media.

Hazard begon niet als basisspeler tegen Celtic, maar kwam al na een halfuur tussen de lijnen nadat Karim Benzema was uitgevallen. In de eerste helft liet hij, na enkele keren balverlies, zich opmerken met knappe bewegingen, een gemiste kans en de aangever op een gemiste kans van Vinicius Junior.

Op het uur zette Hazard Luka Modric op voor de 0-2 en de 0-3 maakte de Belg zelf. Die goede prestatie was ook Real-trainer Carlo Ancelotti niet ontgaan. De Italiaan wees erop dat Hazard het in de eerste helft nog wat moeilijk had, maar dat hij de wedstrijd besliste in de tweede helft. "Hij was perfect. Hij is en blijft een belangrijke speler. Ik hoop dat hij dat zal blijven”, aldus Ancelotti.

Ook de Spaanse kranten uitten zich lovend over Hazard. In Marca schreef men dat Hazard na zijn blessure niet meer de flitsende voetballer is zoals voorheen, "maar hij is nog altijd in staat om iedereen gek te maken op pure klasse."

Volgens AS verdient Hazard nog een tweede kans in Madrid en is het goed dat Real hem aan boord hield. "Wie weet of de Belg alsnog de transfer van de zomer kan worden.”