KV Kortrijk wint na ontslag van Belhocine meteen eerste partij in de  JPL

KV Kortrijk wint na ontslag van Belhocine meteen eerste partij in de JPL

03-09-2022 20:07
4

KV Kortrijk en Eupen hebben niet meteen voor een leuke voetbalavond kunnen zorgen. In een nerveuze bedoening kregen we amper grote kansen te zien, maar uiteindelijk wel een doelpunt. Het werd 0-1 voor KV Kortrijk.

Wie een leuke voetbalavond in Eupen – KV Kortrijk had verwacht, kwam bedrogen uit. Zowel KV Kortrijk als Eupen wisten nooit echt goed voetbal te brengen en zorgden vooral voor heel wat afval in het spel.

De grote kansen kregen we amper te zien, waardoor het voor de doelmannen van beide ploegen een rustige partij werd. KV Kortrijk-doelman Marko Ilic kwam nog het vaakst in actie, maar een doelpunt viel er niet.

Ook de tweede helft zorgde niet voor beterschap, met twee ploegen die het moeilijk hadden om echt voor gevaar te zorgen. Net zoals in de eerste helft was Eupen wel de gevaarlijkste ploeg, al leek een doelpunt er niet in te zitten.

In het slot wist KV Kortrijk toch voor wat kansen bij elkaar te voetballen én uiteindelijk ook een doelpunt te scoren. Na een goed balletje van Selemani wist Mbayo de bal in doel te leggen en hielp hij KV Kortrijk aan een belangrijke driepunter.