Romano bevestigt Antony-nieuws, Gakpo geldt als alternatief bij Man United

Romano bevestigt Antony-nieuws, Gakpo geldt als alternatief bij Man United

18 augustus - 11:27
6

Transferexpert Fabrizio Romano bevestigt dat Manchester United voor het sluiten van de markt Antony aan de selectie wil hebben toegevoegd. Volgens de Italiaanse journalist wordt de komst van de Braziliaan een complexe zaak.

Sky Sports pakte woensdagavond uit met het transfernieuws over Antony. United is naar verluidt bereid om ver te gaan voor de Ajax-buitenspeler. Romano stelt dat het zeer gecompliceerd wordt om Antony los te weken. De Amsterdammers zouden biedingen tussen de zestig en tachtig miljoen euro al hebben afgeslagen en honderd miljoen euro verlangen. Het is de vraag of The Mancunians dat bedrag of tafel willen leggen.

United heeft twee alternatieven op het oog, wanneer Antony onhaalbaar blijkt. Cody Gakpo en Christian Pulisic gelden als potentiële nieuwkomers op de flanken. Hierbij geldt de PSV'er naar verluidt als 'meer eenvoudige optie', terwijl een huurperiode van de Amerikaan afhangt van Todd Boehly, de eigenaar van Chelsea.

De laatste dagen lekken er geregeld potentiële United-deals uit. Naar verluidt heeft de club ook Atlético Madrid-aanvaller João Félix voor 130 miljoen euro geprobeerd over te nemen. Los Rojiblancos verwezen naar de ontsnappingsclausule van de Portugees, ter waarde van 350 miljoen euro.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie