Geen leegloop bij Club Brugge: 'Landskampioen laat drie sterkhouders niet gaan'

Geen leegloop bij Club Brugge: 'Landskampioen laat drie sterkhouders niet gaan'

18-08-2022 07:16
23

Club Brugge nam deze zomer al afscheid van Charles De Ketelaere en Stanley Nsoki, terwijl ook sterkhouders Hans Vanaken en Noa Lang weleens andere oorden kunnen opzoeken. Heel wat belangrijke pionnen die vertrekken, maar daar laat Blauw-Zwart het bij.

Bij Club Brugge is men niet van plan om Vanaken te laten gaan, zelfs niet bij een superbod. En hij is niet de enige, klinkt het in Het Laatste Nieuws. Simon Mignolet en Clinton Mata werden al vaker gelinkt aan een vertrek, maar ook zij mogen de club niet verlaten.

Na het vertrek van De Ketelaere en Nsoki en de mogelijke transfer van Lang zal Club Brugge geen spelers meer laten gaan. Vanaken, Mignolet en Mata moeten het geraamte van de ploegen blijven vormen en ook dit seizoen opnieuw een belangrijke rol gaan spelen in de titelstrijd van Blauw-Zwart. Spelers zoals Jack Hendry, Eder Balanta en Ruud Vormer mogen dan weer wel vertrekken bij de landskampioen.

Verder blijft het nog wachten op de versterkingen. De club zoekt nog naar een nieuwe spits, een verdedigende middenvelder en ook een vervanger voor Nsoki. Flink wat werk voor de boeg in de komende weken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie