Opvallend gerucht: 'Club Brugge bood Vormer aan bij Standard voor Raskin-deal'

Opvallend gerucht: 'Club Brugge bood Vormer aan bij Standard voor Raskin-deal'

16-08-2022 20:17
18

Club Brugge zoekt nog naar een oplossing voor Ruud Vormer, die deze zomer andere oorden kan opzoeken. De entourage van de Nederlander heeft naar verluidt contacten met buitenlandse ploegen, maar Blauw-Zwart ziet ook een binnenlandse optie voor Vormer.

Zo zou Standard mogelijke de nieuwe club van Vormer kunnen worden. In La Capitale onthult analist Philippe Albert namelijk dat Blauw-Zwart de Nederlander heeft aangeboden bij de Rouches.

Club Brugge toont namelijk interesse in Nicolas Raskin, maar de Rouches zijn niet geneigd om de middenvelder te laten gaan. Al zeker niet naar een ploeg in het binnenland. Een deal waarin Vormer wordt betrokken zou de transfer moeten vergemakkelijken.

Het is echter nog maar de vraag of men het bij Standard ook ziet zitten om Raskin van de hand te doen en Vormer ook over te nemen. Albert zelf gaf alvast aan dat geen goed idee te vinden. "Ik heb heel wat respect voor de carrière van Vormer, maar hij wordt er niet beter op en Standard zou de grote verliezer worden in deze deal."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie