Kompany predikt geduld na eerste nederlaag: Ze moeten elkaar nog beter begrijpen

Kompany predikt geduld na eerste nederlaag: "Ze moeten elkaar nog beter begrijpen"

13 augustus - 11:04
44

Vincent Kompany heeft zijn eerste nederlaag moeten slikken als hoofdcoach van Burnley FC. Na een eerdere vier op zes volgde een nederlaag op het veld van Watford FC (1-0), net als Burnley een degradant uit de Premier League. Niets om over te panikeren, luidt de analyse van de trainer. 

Burnley kwam in het eerste bedrijf op Vicarage Road op achterstand en kon daar vervolgens niets meer aan veranderen. "In de eerste helft waren zij beter dan ons", moet Kompany toegeven bij Lancashire Telegraph"Maar in de tweede helft voelden we hoe het tij keerde. Om wedstrijden te winnen, moet je echter kansen creëren." Daar knelde het schoentje blijkbaar.

Aan de productiviteit moet de komende weken gewerkt worden, benadrukt Kompany. "Ik denk dat we voldoende doelpunten in onze ploeg hebben zitten, maar het zal pas gebeuren als de spelers elkaar beter begrijpen", denkt hij. In de eerste plaats predikt Kompany dan ook rust en geduld. "We zagen dertien spelers vertrekken, dat is de context", wijst hij naar de transferzomer. "Ik denk niet dat mijn spelers veel gezichten herkenden van de voorbije maanden."Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie