'Ronaldo en Manchester United raken niet meer uit hun impasse'

'Ronaldo en Manchester United raken niet meer uit hun impasse'

27-07-2022 08:37
3

Manchester United en Cristiano Ronaldo zijn er niet in geslaagd om de impasse te doorbreken. De Portugese ster wil nog altijd vertrekken, maar The Mancunians zijn niet van plan om hem te laten gaan. Dat meldt The Telegraph.

Ronaldo is teruggekeerd in Engeland en voerde dinsdag gesprekken met onder meer de clubleiding en Erik ten Hag. Hoewel hij een 'hartelijke relatie' heeft met de Nederlandse manager, is de 37-jarige aanvaller niet op andere gedachten te brengen. Hij wil vertrekken naar een club die wel Champions League speelt, al lijken zijn opties tot dusver beperkt. Alleen Atlético Madrid zou serieus geïnteresseerd zijn.

Manchester United zette dinsdag zwaar geschut in tijdens de eerste pogingen om Ronaldo voor de club te behouden. Ook Sir Alex Ferguson was namelijk aanwezig bij de gesprekken. Het is de vraag hoe het nu verder moet. In de komende dagen zullen beide partijen waarschijnlijk verder praten.

De kans is klein dat Ronaldo komend weekeinde in actie zal komen in de oefenduels met Atlético Madrid en Rayo Vallecano, nadat hij tot dusver de hele voorbereiding aan zich voorbij liet gaan. Ronaldo sloot dinsdag wel bij de selectie aan voor een bespreking van Ten Hag.