'De Ketelaere heeft Club Brugge gevraagd om niet te spelen tegen KRC Genk'

'De Ketelaere heeft Club Brugge gevraagd om niet te spelen tegen KRC Genk'

23-07-2022 20:20 Laatste update: 20:23
105

Bij Club Brugge zien we zondag geen Charles De Ketelaere in actie. Hij wordt al even gelinkt aan een buitenlandse transfer en ziet het naar verluidt ook zelf niet zitten om nog in actie te komen.

Voor de persconferentie van de wedstrijd tegen KRC Genk gaf coach Carl Hoefkens nog aan nog te rekenen op De Ketelaere, maar tegen de Limburgers kan hij alvast geen beroep doen op de Rode Duivel. De Ketelaere zit namelijk niet in de selectie voor de partij tegen Genk.

Een keuze van de aanvaller zelf, klinkt het bij Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws. Door de transferzorgen heeft De Ketelaere besloten om – alleszins tegen KRC Genk – niet meer in actie te komen voor Club Brugge. Hij wil nog even afwachten alvorens weer het wedstrijdplunje aan te trekken.

De aanvaller aast naar verluidt op een transfer richting AC Milan, maar de Italiaanse ploeg wil niet voldoen aan de vraagprijs van Club Brugge. Blauw-Zwart, dat al een aanbieding van veertig miljoen heeft ontvangen van Leeds United, aast op zo'n 35 miljoen euro. AC Milan lijkt voorlopig echter niet meer dan zo'n 30 miljoen euro te willen bieden.