OFFICIEEL: Mirallas gaat avontuur aan bij het Cypriotische AEL Limassol

OFFICIEEL: Mirallas gaat avontuur aan bij het Cypriotische AEL Limassol

15-07-2022 13:16 Laatste update: 25-07-2022 15:12
1

Kevin Mirallas zit inmiddels in het slot van zijn carrière en blijft maar wisselen van teams. De voorbije jaren kwam hij uit voor Turkse en Portugese clubs. Nu is Cyprus een mogelijke bestemming voor de voormalige Rode Duivel.

In lokale media valt te lezen dat Apollon Limassol het vizier heeft gericht op Mirallas, die momenteel zonder club zit en dus op zoek kan gaan naar een nieuwe uitdaging. Bij Apollon Limassol zal Mirallas de ploeg aan een nieuwe titel moeten helpen.

Voor Mirallas, die inmiddels 34 jaar oud is, was het de laatste jaren een stevige carrousel van clubs. Sinds januari 2018 was hij actief voor maar liefst zes teams (Everton, Olympiakos, Fiorentina, Royal Antwerp FC, Gaziantep en Moreirense).

Bij die laatste club was hij het laatste halve seizoen actief, maar wist hij niet te overtuigen. Hij kwam acht keer uit voor Moreirense en wist daarin slechts één keer te scoren.

Update: Kevin Mirallas heeft een contract voor één seizoen ondertekend bij het Cypriotische AEL Limassol, dat laat de club op haar webstek weten. De 34-jarige aanvaller verlaat transfervrij het Portugese Moreirense voor een nieuw avontuur.