De Ketelaere mag stilaan reis naar Italië boeken: 'Brugge & Milan naderen akkoord'

De Ketelaere mag stilaan reis naar Italië boeken: 'Brugge & Milan naderen akkoord'

12-07-2022 21:44
26

De droomtransfer van Charles De Ketelaere naar AC Milan komt almaar dichterbij. Volgens de Italiaanse journalist Luca Marchetti van Sky Sport 24 heeft de Italiaanse landskampioen momenteel het gevoel dat er dra een deal met Club Brugge uit de bus komt.

AC Milan bracht circa een week geleden een eerste bod op de Ketelaere uit. Dat bedroeg ongeveer 20 miljoen euro. Club Brugge bedankte vriendelijk. De Belgische landskampioen beseft dat het met CDK goud in handen heeft en hoopt naar verluidt 30 miljoen euro te vangen voor De Ketelaere. AC Milan liet zich door de eerste 'nee' niet afschrikken en bleef aan de onderhandelingstafel zitten.

In Italië klinkt het nu dat Milan bereid is om 28 miljoen euro plus bonussen op tafel te leggen voor De Ketelaere. 'Er is nog een kloof, maar die wordt kleiner met de dag. Het optimisme van AC Milan om De Ketelaere in huis te halen groeit', valt er te lezen in Italië.

De Ketelaere sloot na zijn vakantie terug aan bij Club Brugge en trainde de voorbije dagen mee met de groep van Carl Hoefkens. Vrijdag neemt Club Brugge het in een oefenmatch op tegen FC Utrecht. De kans is groot dat De Ketelaere die wedstrijd aan zich voorbij zal laten gaan.