OFFICIEEL: Kompany haalt ex-speler van RSC Anderlecht in huis

OFFICIEEL: Kompany haalt ex-speler van RSC Anderlecht in huis

1 juli - 19:06 Laatste update: 19:13
0

FC Burnley heeft opnieuw een speler van Manchester City in huis gehaald. Taylor Harwood-Bellis speelt de komende twaalf maanden voor de Clarets. De verdediger en Vincent Kompany werkten vorig seizoen al samen bij RSC Anderlecht

Vorig seizoen huurde Anderlecht Harwood-Bellis van Manchester City. Het was de bedoeling dat de jonge Engelsman een seizoen zou blijven in het Lotto Park, maar in het midden van het seizoen liet Anderlecht hem al terugkeren naar Engeland ondanks dat  Harwood-Bellis voor de winterstop heel wat speelde. Anderlecht zat met te veel centrale verdedigers en koos voor de eigen jeugd (onder meer Hannes Delcroix en Zeno Debast). 

Na zijn vertrek bij Anderlecht ging Harwood-Bellis op huurbasis aan de slag bij Stoke City. Daar deed hij het goed en ondertussen schopte hij het toch de aanvoerder van de Engelse U21. Hij mocht ook al even meetrainen bij de A-ploeg van Engeland toen Gareth Southgate op training extra krachten nodig had. 

Eerder op de dag maakte Burnley al bekend dat het Conrad Jaden Egan-Riley wist te strikken. Het voorbije seizoen was de verdediger de aanvoerder van de beloftenploeg van Manchester City.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie