OFFICIEEL: Wegen van Anderlecht en Head of Public Affairs David Steegen scheiden

OFFICIEEL: Wegen van Anderlecht en Head of Public Affairs David Steegen scheiden

01-07-2022 13:02
5

Bij RSC Anderlecht heeft men afscheid genomen van een bekend gezicht. Bij paars-wit is Stegen niet langer meer de Head of Public Affairs. Zijn contract liep af op 30 juni en er komt geen vervolg. 

Steegen is altijd al supporter geweest van Anderlecht en in 2009 kwam hij bij de club van zijn hart te werken als Hoofd Communicatie. Steegen zorgde voor het contact met de pers, maar stond ook in voor de begeleiding van spelers, coaches en directieleden. In ‘Elke dag een wonder’ (2018) schreef hij zijn ervaringen als persverantwoordelijke neer.

In 2020 veranderde de functie van Steegen bij Anderlecht. Hij werd aangesteld als Head of Public Affairs. In die rol verzorgde de Brusselaar onder meer de relaties met de lokale stakeholders. Nu eindigt de samenwerking. 'Het contract van David Steegen bij RSC Anderlecht liep af op 30 juni. David heeft zich intussen geheroriënteerd als zelfstandige communicatieconsulent en werkt in die hoedanigheid onder meer ook voor TopVolley, de Belgische volleybalfederatie', laat Anderlecht weten. 

Bij Anderlecht zal Steegen altijd welkom zijn, laat de club nog weten. 'Een ding is zeker: de deuren van Royal Sporting Club Anderlecht en het Lotto Park zullen altijd open blijven voor David. Dit is dan ook allerminst een vaarwel, maar wel een ‘au revoir’. Merci David.'