Spaanse media kennen toekomstplannen Griezmann na cryptische tweet

Spaanse media kennen toekomstplannen Griezmann na cryptische tweet

29-06-2022 23:18
2

Spaanse media weten het zeker: Antoine Griezmann speelt ook volgend seizoen bij Atlético Madrid. Los Rojiblancos hebben de huurperiode van FC Barcelona met een jaar verlengd.

Griezmann gaf zelf aanleiding tot speculatie. Woensdagavond plaatste hij een Tweet, met daarin een rood en wit bolletje en een symbool met de tekst 'atm'. Marca speelde in op de cryptische Tweet van de Fransman en legde het voor bij Atlético. Het Spaanse medium meldt dat de club heeft bevestigd dat Griezmann in de hoofdstad blijft.

Wanneer Atlético Griezmann na volgend seizoen definitief wil inlijven, kan de club een koopoptie van veertig miljoen euro activeren bij Barcelona. Marca meldt dat de optie automatisch gelicht wordt, wanneer Griezmann de helft van alle Atlético-wedstrijden speelt. Aangezien hij vorig seizoen onder Diego Simeone een vaste basiskracht was, ligt het voor de hand dat hij niet meer terugkeert in Camp Nou.

De aanvaller begon vorige zomer aan zijn tweede termijn in Madrid, na eerder voor 120 miljoen euro te zijn gekocht door de Catalanen. Het voorbije seizoen kwam de 31-jarige Griezmann in 39 duels in actie. Daarin was hij goed voor acht goals.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie