Esposito komt naar Anderlecht met duidelijk plan: Doel is terugkeren naar Inter

Esposito komt naar Anderlecht met duidelijk plan: "Doel is terugkeren naar Inter"

29-06-2022 17:41 Laatste update: 18:44
20

RSC Anderlecht krijgt binnenkort beschikking over Sebastiano Esposito, dat is toch de algemene verwachting. Het toptalent van Internazionale legde onlangs zijn medische proeven af in Brussel. Als daar niets onrustwekkends aan het licht gekomen is, staat niets een overgang nog in de weg. Esposito gaat er zelf ook van uit dat het rond komt.

Bij zijn (tijdelijke) terugkeer in Italië kreeg Esposito een camera onder de neus geduwd. Daarop bevestigde hij dat een uitleenbeurt aan Anderlecht nakende is. "Mijn leeftijd staat nog aan mijn kant, maar ik wil spelen, waar dat ook mag zijn", reageerde Esposito. Om er vervolgens fijntjes aan toe te voegen: "Bij voorkeur zou ik wel in Italië aan de slag gebleven zijn."

Zijn bestemming wordt evenwel niet de laars, maar wel de hoofdstad van Europa. Daar is Esposito best tevreden mee. "Ik sta op het punt om mijn tweede buitenlandse avontuur aan te gaan, maar het doel blijft zeker om ooit terug te keren bij Inter", legt hij uit. Een eenjarige huurperiode bij Anderlecht moet hem daarbij helpen. "Al zijn er nog steeds enkele documenten die ontbreken", besluit Esposito met de boodschap dat de overeenkomst nog niet helemaal afgerond is.