Feyenoord bevestigt akkoord met Man United, financiële details lekken uit

Feyenoord bevestigt akkoord met Man United, financiële details lekken uit

29 juni - 08:35
1

Feyenoord bevestigt dat het rond is met Manchester United over Tyrell Malacia. Dat laat de club bij monde van technisch directeur Frank Arnesen weten. Een akkoord tussen Malacia en Manchester United ligt er nog niet.

Toch heeft het er alle schijn van dat Malacia zijn carrière voort gaat zetten bij Manchester United, dat hard op weg is om de deal te kapen. Feyenoord was er ook al uit met Olympique Lyon, maar Manchester United is volgens het Algemeen Daglad bereid om meer te betalen en dus hebben de Rotterdammers vooral baat bij een verkoop aan die club.

"Wij hebben inderdaad een akkoord bereikt met Manchester United", zijn de woorden van Arnesen tegenover het Algemeen Dagblad. En tegen 1908.nl zegt de Deen: "Het akkoord is daar. Wij wachten nu op Tyrell. Zegt hij ja, dan is een transfer naar Manchester United aanstaande."

Volgens transferexpert Fabrizio Romano bedraagt het bod van Manchester United vijftien miljoen euro en twee miljoen aan bonussen. Ook is er een doorverkooppercentage afgesproken. Olympique Lyon wilde vijftien miljoen euro inclusief bonussen betalen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie