'Vanheusden zoekt naar oplossing, flink wat interesse in Inter-verdediger'

'Vanheusden zoekt naar oplossing, flink wat interesse in Inter-verdediger'

28-06-2022 17:30
2

Zinho Vanheusden staat voor een belangrijke transferzomer en moet enkele beslissingen gaan nemen over zijn toekomst. Bij Internazionale lijkt er geen plek voor hem, waardoor hij (tijdelijk) kan vertrekken. Aan interesse is er alvast geen gebrek.

Bij CalcioMercato valt te lezen dat een pak clubs het vizier hebben gericht op de ex-speler van Standard. Vanuit Italië is er belangstelling van Verona, Udinese, Spezia en Sampdoria, terwijl ook ploegen uit de Bundesliga en de Ligue 1 denken aan de komst van Vanheusden.

Inter sluit een vertrek alvast niet uit en wil Vanheusden verhuren of zelfs verkopen. Al lijkt het meest waarschijnlijke een uitleenbeurt te zijn. Inter gelooft namelijk nog steeds in Vanheusden, die zijn oude niveau door blessures nooit meer helemaal kon vinden.

Het voorbije seizoen werd Vanheusden verhuurd aan Genoa, maar ook daar liep het fout af voor de 22-jarige verdediger. Hij begon aanvankelijk wel als basispion aan het seizoen, tot blessures opnieuw roet in het eten gooiden. Uiteindelijk kwam Vanheusden aan zestien wedstrijden voor de club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie