Pierre heeft de kwaliteiten om titularis te zijn bij Antwerp

"Pierre heeft de kwaliteiten om titularis te zijn bij Antwerp"

21-06-2022 12:00
4

Pierre Dwomoh wil dit seizoen een stap vooruitzetten bij Antwerp. Zijn zaakwaarnemer Niels De Jonck geeft alvast aan dat hij aast op een basisplaats. "Op kwaliteit staat geen leeftijd", aldus De Jonck.

"Pierre start aan het seizoen om basisspeler te worden. Dat is heel duidelijk", klinkt het in Gazet Van Antwerpen. "Het volstaat niet meer om in de selectie te zitten en hier en daar een wedstrijd te spelen. Pierre heeft de kwaliteiten om titularis te zijn. Dat heeft hij vorig seizoen ook getoond. We hebben daarover gesproken met het bestuur en zij delen die mening. Ze willen dat hij meer kansen krijgt. Heel Antwerp gelooft in Pierre."

Aan een transfer denkt Dwomoh niet meer. "Pierre zit met zijn hoofd volledig bij Antwerp. Als je op je zeventiende vier wedstrijden in de Europa League-poules speelt, is het logisch dat er interesse is van de buitenlandse subtop. Maar hij wil nu gewoon doorbreken op de Bosuil."

Inmiddels liepen er al aanbiedingen van Benfica en Olympique Marseille binnen voor Dwomoh. Die clubs moeten dus nog even wachten.