Voormalige Premier League-spits: “Tielemans is volgend seizoen niet bij Leicester

Voormalige Premier League-spits: “Tielemans is volgend seizoen niet bij Leicester"

19-06-2022 13:02 Laatste update: 23:05
1

De zomermercato is geopend en een aantal Rode Duivels lijken op weg te zijn naar een nieuwe uitdaging. Een van die Rode Duivels is Youri Tielemans. De middenvelder staat op het lijstje van Arsenal FC.

Chris Sutton heeft beweerd dat Youri Tielemans “van gedacht is veranderd” bij Leicester City nu er transfergesprekken gaande zijn met Arsenal. Dat vertelde hij aan BBC Radio 5 Live Sport.

De voormalige Premier League-spits denkt dat Tielemans volgend seizoen "niet meer bij Leicester zal zijn." Eerder werd beweerd dat als de Gunners Champions League-voetbal voor volgend seizoen hadden weten te bemachtigen, Tielemans nu al in Noord-Londen zou zijn geweest.

Maar ondanks het feit dat Arsenal slechts Europa League-voetbal in de wacht heeft gesleept, is Mikel Arteta overtuigd dat ze Tielemans voor 25 miljoen pond kunnen halen. Waar Tielemans ook terecht komt, Sutton is er vrijwel zeker van dat hij volgend seizoen niet meer de kleuren van Leicester City zal dragen. "Mocht hij bij Leicester blijven, dan zou hij al lang een nieuw contract getekend hebben,” besluit Sutton.