'Vormer heeft beslissing genomen over zijn toekomst bij Club Brugge'

'Vormer heeft beslissing genomen over zijn toekomst bij Club Brugge'

16-06-2022 08:01 Laatste update: 16:56
13

Het is nog steeds onduidelijk waar de toekomst van Ruud Vormer ligt. De ervaren middenvelder wordt al even gelinkt aan een vertrek, maar lijkt voorlopig nog bij Club Brugge te gaan blijven.

Vormer heeft een minder seizoen achter de rug en verloor onder zowel Philippe Clement als Alfred Schreuder zijn basisplek helemaal bij Club Brugge. De middenvelder werd dan ook gelinkt aan een vertrek en zou weleens afscheid kunnen nemen van Blauw-Zwart. Zo ver is het alleszins nog niet gekomen, meldt Het Laatste Nieuws.

De Nederlander tekent binnenkort namelijk present bij Club Brugge met de bedoeling om ook te blijven. Zulte Waregem toonde wel interesse om hem over te nemen, al is die piste nu van de baan. Een vertrek is niet helemaal uitgesloten, al moet de juiste aanbieding dan nog komen voor Vormer.

De 34-jarige Vormer lijkt dus alleszins van plan om nog te vechten voor een plekje in de elf. Het voorbije seizoen kwam hij nog aan 36 partijen, waarin hij goed was voor vijf doelpunten en zeven assists. Bij Club Brugge heeft hij nog een contract tot eind volgend seizoen.