Verheyen neemt het op voor Kompany, maar: Had genoeg gehoord van zijn riedeltje

Verheyen neemt het op voor Kompany, maar: "Had genoeg gehoord van zijn riedeltje"

27 mei - 20:03
10

Bij RSC Anderlecht niet langer Vincent Kompany, die afscheid heeft genomen van de club. Het bestuur bleek toch niet helemaal tevreden te zijn met de resultaten. Gert Verheyen neemt het op voor Kompany, al ziet hij ook minpunten bij de coach.

Anderlecht behaalde een derde plek dit seizoen en wist uiteindelijk toch geen prijs te pakken. Niet goed genoeg voor het bestuur, maar Verheyen ziet dat anders. "Die derde plaats is wel goed", geeft hij aan in Het Nieuwsblad.

Dat bleek echter niet goed genoeg. "De bekerfinale heeft hem doodgedaan", weet Verheyen. "Het is erg om te zeggen maar dit is te reduceren tot één gemiste strafschop. Die maakt dag en nacht verschil."

Al vindt Verheyen ook dat Kompany minpunten had. Minpunten waar ook het bestuur zich naar verluidt aan stoorde. Daarin geeft hij CEO Peter Verbeke en voorzitter Wouter Vandenhaute wel gelijk. "Ik had het riedeltje van Kompany ook genoeg gehoord. Plus dat zijn jeugddiscours niet meer klopte. Verschaeren is de enige speler uit de eigen opleiding die veel speelde", besluit Verheyen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie