Vrancken over toekomst: “Dat heb ik nog niet beslist”

Vrancken over toekomst: “Dat heb ik nog niet beslist”

15-05-2022 13:32
1

De voorbije jaren begon Wouter Vrancken aan het seizoen bij KV Mechelen. Volgend jaar zal dat niet het geval zijn. De trainer besloot om afscheid te nemen van Malinwa. Waar zijn toekomst ligt, is nog niet duidelijk.

Bij KV Mechelen had Vrancken een contract voor onbepaalde duur. De trainer zelf heeft nu beslist dat voor onbepaalde duur betekent tot het einde van dit seizoen. Vrancken zal dus volgende week nog één keer op de bank zitten bij Malinwa. Zaterdag komt KRC Genk over de vloer in het AFAS stadion.

Vrienden voor het leven
"Ik ben de club, mijn staff, spelers en supporters dankbaar voor vier ongelofelijke jaren. Als ik bekijk wat we allemaal samen bereikt hebben: daar ben ik echt fier op. Het zal vreemd zijn als ik het nieuwe seizoen niet meer in Mechelen start ... Ik heb hier vrienden voor het leven gemaakt. KVM gaf me de kans om me als coach verder te ontwikkelen en me in 1A te tonen. Het waren grandioze jaren”, laat Vrancken weten.

Natuurlijk is de vraag nu: wat zal de volgende ploeg zijn van Vrancken. Club Brugge is nog op zoek naar een opvolger van Alfred Schreuder en de naam van Vrancken viel in de wandelgangen ook al bij KRC Genk. "En nu? Sowieso gaan we er zaterdag tegen Genk nog eens vol voor. Wat dan volgt, dat zien we nog wel. Waar ik naartoe ga, dat heb ik nog niet beslist", stelt Vrancken, die eerder al liet verstaan dat nog geen enkele ploeg met hem contact op nam.