Vanhaezebrouck zag KAA Gent enorme fout maken: Niemand geloofde in hem

Vanhaezebrouck zag KAA Gent enorme fout maken: "Niemand geloofde in hem"

30-04-2022 22:45
6

Bij KAA Gent kende men de voorbije jaren goede en minder goede transferperiodes. Dat weet ook Hein Vanhaezebrouck, die de Buffalo's nog niet zo lang geleden één grote fout zag maken.

Vanhaezebrouck zag de voorbije twee seizoenen Nicolas Raskin namelijk volledig doorbreken bij Standard. Niet bij KAA Gent, waar hij in het verleden nog voor uitkwam. "Ik ben Raskin bij Anderlecht gaan halen toen hij 16 was. Maar dat jaar ben ik vertrokken en intussen is Raskin de beste van Standard", merkt Vanhaezebrouck op in Het Laatste Nieuws.

En volgens hem heeft KAA Gent daarmee dan ook een grote fout gemaakt. "Nu zitten we te zoeken naar verjonging op ons middenveld, maar we hádden er één. We hebben hem laten gaan omdat er na mij blijkbaar niemand in geloofde", aldus de trainer van KAA Gent.

'"Voor mij had hij op termijn de ideale vervanger voor Sven (Kums, red.) kunnen zijn. Ik vind het zonde dat iemand als Raskin op zo'n jonge leeftijd verloren gaat in Gent", aldus Vanhaezebrouck. Inmiddels lijkt Raskin klaar voor een vertrek bij Standard. Zo tonen verschillende buitenlandse clubs interesse in de middenvelder.